Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S kriminálkami a detektivkami se v poslední době na českých televizních stanicích roztrhl pytel. Jednou z hereček, které v tomto žánru hojně obsazují, je Elizaveta Maximová.

Kráska, která se narodila v ruské Kazani, již od svých sedmi let žije v Praze. V třídílné minisérii České televize Spravedlnost si zahrála vražedkyni Lili, v připravované minisérii Stockholmský syndrom se převtělí do role oběti a v novém seriálu Strážmistr Topinka bude sekundovat v roli policistky kolegovi proslulému svými specifickými vyšetřovacími metodami.

„Hraji studentku, která se chce stát policistkou. Strážmistr Topinka je tak srdečná postava, která dělá vše velmi svědomitě, až mu ten výsledek někdy ujede,” svěřila se nám na tiskovce České televize Elizaveta, která policistku nehrála poprvé. Například v seriálu Polda ztvárnila mladou vyšetřovatelku Michaelu Břízovou. „Tato akčnější hrdinka pro mě byla něco úplně jiného,” říká herečka.

Kvůli svým rolím se musela naučit i střílet. „Několikrát jsem byla na střelnici, abych vůbec pochopila, jak se drží zbraně, jak fungují. Dřív jsem si myslela, že umím střílet, protože jsem z každé pouti odcházela s plyšákem. Právě na té střelnici jsem pochopila, že střílet vůbec neumím,” směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám