Hlavní obsah
Článek

Zatímco herečka Veronika Čermák Macková je za nabídku z Ulice ráda, fanoušci seriálu jsou rozpačití. Nova je totiž napíná, jakou roli bude její postava, učitelka Magda Procházková, mít na děj a linky jak jednotlivců, tak seriálových párů. Především o jeden se obávají.

Diváci si zamilovali Terezu a Davida v podání Patricie Solaříkové a Matouše Rumla a nyní se bojí, že nová postava s jejich manželstvím zamává. Obecně jí pak nepředpovídají pozitivní charakter.

„Beztak z ní bude nějaká svi*ě, nic pozitivního se snad ani nedá očekávat“ a „Beztak rozeštve Terezu a Davida“ nebo „Myslím, že se z ní vyklube potvora“ či „Moc jí nevěřím, někomu moc ublíží“, komentují diváci na sociálních sítích.

Televize je nechává diskutovat a ani herečka není sdílnější. „Hraju Magdu, učitelku matematiky a zeměpisu a bývalou spolužačku Terezy (Patricie Solaříková). Líbí se mi, jak je barevná a kolik vrstev má a těším se na to, jak je budeme postupně odhalovat a poznávat, co je zač, proč sem přišla a že tady není jen tak,“ uvedla pouze manželka Hynka Čermáka.

Tak uvidíme, každopádně Veronice přejeme trpělivé a rozumné publikum.

Reklama

Další články

Načítám