Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devátá řada StarDance míří do finále, což k tipům na vítěze a odpadlíky ponouká nejen fanoušky televizní zábavy, ale i sázkaře. V soutěži zůstávají Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou, Marek Dědík s Pavlou Tomicovou, Michal Necpál s Veronikou Arichtevou a David Svoboda s Veronikou Lálovou.

O složení finálové trojice se rozhodne v sobotu večer, už nyní se ozývají tipy.

„Pavla Tomicová se evidentně nezastaví před ničím. Její nasazení je v kontextu finálního „produktu“ obdivuhodné. V minulém kole, jak by řekla Gabriela Koukalová, sice hodila tygra (Tomicová během prvního tance upadla - pozn.), i s tím se ale dokázala vypořádat a porota a hlavně diváci ji opět podrželi. Svoboda je tanečně o několik úrovní dál, nicméně co do komediálnosti se s hvězdami nejsledovanějších českých seriálů srovnávat nemůže, což pro něj bude finální handicap,“ říká expert Fortuny Roman Kovařík s tím, že právě Svoboda skončí před branami finále.

Již několikrát se ale ukázalo, jak je divácké hlasování nevyzpytatelné, a jak těžko se tak cokoli odhaduje. Soutěžící si tak nemohou být jisti opravdu ničím. O to napínavější budou příští kola.

Kdo podle vás v příštím kole vypadne?
Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková
6,4 %
Marek Dědík a Pavla Tomicová
27,1 %
Michal Necpál a Veronika Arichteva
26,8 %
David Svoboda a Veronika Lálová
39,7 %
Celkem hlasovalo 1801 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám