Hlavní obsah
Článek

Sháníte stylový doplněk do kuchyně nebo praktický dárek pro své blízké? S elegantními termo sklenicemi Hot&Cool rozhodně nesáhnete vedle! Revoluce, kterou si zamilovaly už tisíce zákazníků, nyní za exkluzivní ceny. Nejširší výběr termo sklenic na českém trhu pouze na 4home.cz! Na výběr máte elegantní sklenice s ouškem, klasické sklenice v různých objemech nebo tvarech i oblíbené půllitry nebo panáky. Jedinečný doplněk i skvělý tip na vánoční dárek pro vaše blízké. Akce platí do 12. prosince, nebo do vyprodání zásob.

Opravdu velká sklenice

Více

Komerční sdělení

Unikátní termo sklenice pro všechny, kteří se nespokojí s málem. Vychutnejte si extra velkou porci čaje, kávy či jiného oblíbeného nápoje z dokonale elegantní sklenice o objemu 480 ml! Díky dvojité stěně a termo provedení budete mít jistotu, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý okamžik relaxace a pohody až do dna.

Dokonale univerzální

Více

Komerční sdělení

Exkluzivní termo sklenice o velkém objemu vám skvěle poslouží na latté i všechny ostatní teplé nebo studené nápoje. Lahodný koktejl, oblíbený čaj i obyčejný džus dostanou díky dvoustěnnému designu nový šmrnc a sklenice se zaručeně stanou skvělým doplňkem vašeho domova. Díky termo provedení zůstává sklenice i při použití horkého nápoje chladná a nepálí, v případě studených nápojů zase nedochází k rosení vnější stěny sklenic, nápoj vám tak rychle nezteplá a led neroztaje. Dodáváme v sadě 2 ks v elegantní krabičce.

Netradiční design

Více

Komerční sdělení

Sklenice, která dokonale vyjádří vaši lásku k čaji nebo kávě. Na první pohled sice vypadá zcela obyčejně, ale při pohledu shora všem ukáže, komu patří vaše srdce! Díky dvojité stěně a termo provedení navíc zaručí, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý doušek skutečně s láskou. Dodáváme v sadě 2 ks v elegantní krabičce.

Na pořádnou dávku energie

Více

Komerční sdělení

Potřebujete pořádný životabudič? Pak jedině v elegantní termo sklenici! Termo sklenice na espresso se skleněným podšálkem jsou sice malé, ale mají ten správný objem na pořádnou dávku energie. Příjemný zaoblený design i dvoustěnné provedení dělají ze skleniček jedinečný dárek pro vaše blízké. Dodáváme v sadě 2 ks včetně podšálků v elegantní krabičce.

Půllitr, který vám budou závidět

Více

Komerční sdělení

Pivo stylově? S originální termo sklenicí je možné všechno. Netradiční půllitr s tvarovanou vnitřní stěnou dodá zlatavému moku šmrnc, a navíc udrží pivo krásně vychlazené po dlouhou dobu. Termo sklenice se nerosí, vnější stěna nechladí – zkrátka ideální společník pro odpolední siestu.

Další články

Načítám