Hlavní obsah
Článek

Někdejší účastnice soutěže Miss Bum Bum, v níž Brazílie volí modelku s nejhezčím zadkem, Claudia Alende, se víc než pozadím proslavila popředím, svou tváří. Je totiž výrazně podobná americké herečce Megan Fox. I díky tomu na Instagramu, kde Claudiu sleduje téměř deset miliónů lidí, zatímco Fox zde má „jen“ 6,8 miliónu followerů, herečku zastíní.

Po účasti ve zmíněné soutěži se kariéra Alende hnula dopředu, nabídky od různých značek na sebe nenechaly dlouho čekat. Dnes je její jméno zavedená značka, již už buduje z Los Angeles, kam z Brazílie z pracovních důvodů přesídlila. „Když mi začali přibývat followeři, začala jsem víc a víc pracovat pro různé firmy a ty byly z USA. Přestěhovat se sem bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat,“ řekla v jednom svém videu na YouTube.

Vedle modelingu se věnuje také zpěvu. Předloni vydala debutový singl I´m Good at Being Bad, loni následovala píseň Spotlight. Sledovanost nemá zlou, i když s jejím počtem fanoušků možná čekala lepší. Songy vidělo 1,3 miliónu respektive 1,8 miliónu lidí.

Reklama

Další články

Načítám