Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není zrovna velká sportovkyně, ale tuhle příležitost si nenechala ujít. Kvůli nové komedii Ženy v běhu, kde si zahraje hlavní roli, se Zlata Adamovská (65) pustila do tréninků. "Už jen kvůli tomu, že mě uvidí běžet, což se jim jen tak nepoštěstí, by měli diváci do kina jít," směje se Zlata, když zve diváky do kina na tuto rodinnou komedii.

Diváci se kromě ní mohou těšit na setkání s Terezou Kostkovou, ta běhá i v reálu, tak to pro ni až taková výzva nebyla, Jenovéfou Bokovou a Veronikou Kubařovou i s jejich filmovými partnery Ondřejem Vetchým, Vladimírem Polívkou a Martinem Hofmannem. Scenáristou a režisérem filmu je Martin Horský, producentem Tomáš Hoffman, který má na svém kontě komediální hity jako Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení, Muži v naději a Bezva ženská na krku.

„Obdivuji ženy, kolik toho dokážou ve svém životě zvládat. Jsou vlastně v neustálém běhu, stejně jako naše hrdinky, které si k tomu dočasně přibraly ještě běh maratonský. Název Ženy v běhu tedy v sobě nese dva významy,“ svěřil producent Martin Horský.

A o čem snímek je? Hlavní hrdinka v podání Zlaty Adamovské se rozhodne splnit svému zesnulému manželovi jeho přání zaběhnout si maraton. I když už jen jeho popelu v urně v batohu na zádech. Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta.

Reklama

Další články

Načítám