Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) před sedmi týdny porodila třetí dítě. Syna Aidena sice ještě kojí, ale stejně si nenechala ujít akci výrobce sektu, jemuž propůjčila svoji tvář. "Na focení reklamy jsem byla ve čtvrtém měsíci, takže jsem měla nealkoholický sekt, ale dnes jsem si dala i hlt alkoholického. Dobu kojení mám až za tři hodiny," řekla Super.cz.

Tereza už je téměř tak štíhlá jako před porodem. "Nosila jsem velikost třicet šest, zatím mám třicet osmičku," upřesnila. Ale už ve středu večer se chystá na módní molo v rámci své akce Fashion for Kids pro děti z dětských domovů.

"Byla jsem na fitingu a šaty mi kupodivu jsou. Vybrali jsme dvoje z kolekce Missoni, která bude mít v Praze svoji premiéru a se mnou bude předvádět další mamina Pavlína Pořízková," svěřila maminka tří dětí.

Pokud jde o její štíhlou postavu, děkuje svým genům. "Maminka se taky dala po porodech hodně rychle dohromady. A když běháte kolem třech dětí, z nichž to nejmladší vás v noci pořád budí, jde to samo," myslí si Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám