Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Talulah-Eve Brown (23) byla první transgender modelkou v historii reality show Britain´s Next Top Model. Když se vyprsila na nedávném večírku v Londýně, nikdo by nepoznal, že blonďatá kráska byla v minulosti mužem. Kromě operací nezbytných k proměně také podstoupila řadu zákroků pro zjemnění rysů v obličeji. Ty zahrnují například výplně nebo botox.

Tyto zákroky podstoupila čistě kvůli své kariéře. S jemnější tváří totiž měla jako modelka větší šanci prorazit. Talulah, která se narodila jako Aaron, se nechala slyšet, že na snímcích nevypadala tak, jak by chtěla. „Moje rysy působily moc tvrdě a fotky tak často vyžadovaly úpravy, zjemnění pomohlo hodně mojí kariéře.

Její proměna začala v roce 2015, kdy začala brát hormony. O rok později podstoupila operaci. Na sociálních sítích se také svěřila, že její proměna vůbec nebyla jednoduchá, a že si nikdy nemyslela, že by o ni, jako o ženu, mohl mít nějaký muž zájem. Dokonce jí prý vyhrožovali útoky kyselinou. Talulah se přesto snaží soustředit především na svou kariéru, kterou má slušně rozjetou.

Reklama

Další články

Načítám