Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jael Strauss (†34) prohrála svou bitvu se zákeřnou nemocí, kterou jí diagnostikovali teprve před dvěma měsíci. Jael měla rakovinu prsu ve čtvrtém stádiu a podstoupila chemoterapie. Ty však koncem října sama ukončila. Zemřela v úterý dopoledne a své poslední dny strávila v bezvědomí.

„Naštěstí jsme měli možnost jí ukázat, jak moc jsme ji milovali. Přinášela lidem hodně radosti,“ svěřila se modelčina maminka portálu TMZ. Modelka na svých sociálních sítích sdílela s fanoušky detaily z boje s rakovinou a informovala je o průběhu léčby.

Jael se proslavila v soutěži America´s Next Top Model v roce 2007, kde se umístila na šestém místě. Po soutěži propadla drogám a se svou závislostí bojovala do roku 2012, kdy se objevila v reality show Dr. Phil. Byla velkou bojovnicí a v srpnu oslavila páté výročí bez drog.

„Dnes je to pět let, co jsem čistá. Dobrý Bože! Vím několik věcí: Zázraky se dějí. Uzdravení je možné pro každého, nehledě na to, jak hluboko si myslíte, že jste klesli,“ napsala v srpnu na svém Facebooku.

Reklama

Další články

Načítám