Hlavní obsah
Článek

Dlouholetá přítelkyně Karla Gotta (†80) dostala před lety od zpěváka darem jeho malbu s názvem „Oldřich Nový a Anny Ondráková“. Tu se Alice Kovácsová rozhodla začátkem prosince po 14 letech prodat v aukci.

Vyvolávací cena díla byla 250 tisíc a jeho hodnota se vyšplhala na 1,2 miliónu korun. K celému prodeji, pro který se manželka swingaře Ondřeje Havelky rozhodla, se dosud Gott nevyjadřoval.

„Doteď jsem mlčel, dál ale už nechci. K posedlému psychopatickému chování a mstivému jednání paní Kovácsové říkám jediné – pomalu a jistě mě zabíjí...“ napsal Gott Blesku.

Gottovi ale prý nakonec nevadí samotný prodej obrazu, ale celkové chování ženy, s níž se přátelil 35 let. „Slova nevychází z dražby obrazu, ale z dlouhodobých vyjádření paní Kovácsové, která jsou pro Gotta i jeho rodinu velmi nepříjemná, je to poslední kapka,“ řekl Super.cz zdroj z blízkého okolí Karla Gotta.

Zpěvákovi se zjevně nelíbí, že se do médií v posledním roce dostaly jeho soukromé fotky s Kovácsovou a další intimní detaily. Došla mu trpělivost a volil proto slova, která jsou ostřejší než je u něj zvykem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám