Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kensingtonský palác v úterý otevřel své brány pro rodiny vojáků z britského královského letectva, ze základen Marham a Coningsby, nasazených v době svátků na Kypru. Vévoda a vévodkyně z Cambridge William (41) a Kate (42) pro ně s podporou charitativní organizace The Royal British Legion uspořádali vánoční party.

Cestou z domu do oranžerie se na Williama v ležérních modrých kalhotách, košili a svetru, a Kate v černém propínacím svetru, červené sukni s tartanovým vzorem a černých kozačkách snesl i umělý sníh, což oba velmi pobavilo. Následně se sešli s rodinami členů vojenského letectva a zapojili se i do aktivit pro děti. Své vlastní nechali doma.

Zmíněná charita podporuje sloužící členy a jejich rodiny, ale i veterány. „Podpora jejich rodin a milovaných je žádoucí nejen v době nasazení, ale i v mezidobí, při rekonvalescenci a v civilním životě a The Royal British Legion se chce ujistit, že členové těchto rodin jsou po návratu podporováni,“ zní v oficiálním prohlášení. Ve středu pak Kate a William přistáli na Kypru, kde vojákům mimo jiné předali dárky, jež jim rodina poslala.

Reklama

Další články

Načítám