Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V médiích loni nebylo snad skloňovanějšího jména než toho, které nosí Meghan Markle, respektive vévodkyně ze Sussexu. Svatba s princem Harrym a následné oznámení těhotenství z ní udělaly nejdiskutovanější členku britské královské rodiny.

Květnová svatba Harryho a Meghan by se dala beze sporu označit za „svatbu roku“. Konala se ve Windsoru, sjeli se na ni nejen evropští monarchové a smetánka, sledovaly ji milióny lidí po celém světě. Zkrátka královská podívaná.

Zúčastnila se jí pouze matka Meghan Doria Ragland, otec, údajně kvůli zdravotním problémům, nikoli. K oltáři ji dovedl tchán princ Charles.

Meghan lákala pozornost nejen jako nevěsta, ale i poté, jako módní ikona. Podle webu Lyst se dokonce stala nejvlivnější Britkou v oblasti oblékání. Její styl si našel fanynky napříč kontinenty. Že má skutečně velký vliv, mimo jiné ukázaly prázdné e-shopy australských značek poté, co se v jejich kouscích ukázala.

Jako vévodkyně ze Sussexu Meghan loni absolvovala první oficiální návštěvu Austrálie, Nového Zélandu, Fidži a Tongy. Na každém ze jmenovaných míst na ni byla upřena enormní pozornost. Částečně proto, že je stále ještě, řekněme, „neokoukanou“ členkou rodiny, nováčkem, ale hlavně proto, že v úvodu cesty bylo oznámeno, že bývalá americká herečka je těhotná a princ Harry se tak letos stane poprvé otcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám