Hlavní obsah
Článek

Pro některé páry českého šoubyznysu byl tento rok přelomový. Zatímco některé z nich přivítaly nového člena do rodiny, pro jiné tento rok zase znamenal konec vztahu.

Vztah Dary Rolins (51) a Patrika Rytmuse Vrbovského (47) vypadal naprosto idylicky, přesto jejich láska po sedmi letech skončila. Přestože se zpěvačka dušovala, že se svým ex zůstává v přátelství, poté, co raper kvůli nové lásce Jasmině Alagič (34) začal pálit mosty, si neodpustila několik veřejných připomínek na jeho adresu.

Pohádkový konec nečekal ani manžele Lucii Vondráčkovou (44) a Tomáše Plekance (41). Sen o harmonickém rodinném životě za velkou louží se popové hvězdě definitivně rozplynul letos v srpnu, kdy hokejista na sociální síti oznámil rozchod. Od té doby mezi sebou bývalí partneři vedou válku, do které se aktivně zapojují fanoušci i média.

Dozvuky rozpadu manželství se českými médii stále nesou i v případě Jiřího Pomeje (†54) a Andrey Pomeje (35). Andrea se s Jiřím rozešla a našla si nového přítele. Rozvod ale prozatím pozastavila, protože Pomeje opět bojuje se zákeřnou rakovinou a Andrea ho rozvodem nechce zatěžovat. Navíc vychovávají společnou dceru Aničku.

Po jedenácti letech se pro změnu ocitlo v troskách manželství moderátorky Laďky Něrgešové s novinářem Jaroslavem Pleslem. S mužem, s nímž má moderátorka desetiletého syna Adama a dvouletou dceru Medu, nesla odloučení velmi těžce a výrazně zhubla. Zvěsti o rozchodu sice sympatická brunetka potvrdila, podrobnosti si pak už ale nechala pro sebe.

Místo svatby se dočkala rozchodu Eva Burešová (30). Její snoubenec Michael Krásný ji opustil jen necelý rok po porodu syna Nathaniela, na jehož výchovu je nyní sama. Stejného osudu se dočkala Eliška Bučková (34), která místo veselky s rybářem Jakubem Vágnerem (42) oznámila rozchod. Nadále ale spolu pokračují ve společných projektech a zůstávají přáteli.

Ke konci dospělo i třináctileté manželství Kateřiny Hrachovcové (49) s veterinářem Janem Herčíkem nebo Davida Krause (44) s tenistkou Barborou Strýcovou. V obou těchto případech podle některých informací za rozpadem vztahu stojí třetí osoba. Zakázané lásce neodolal ani raper Marpo (39), jenž kvůli pohledné zpěvačce Lenny (30) opustil rodinu. V srpnu dále potvrdila rozchod Nikol Štíbrová (37), která má se svým bývalým partnerem Martinem Kynclem syna Mathiase (1,5).

Rok 2018 byl dále smutný pro manžele Michaelu Noskovou (41) a Ondřeje Bábora nebo pro Nelu Slovákovou (34), která se letos rozešla s přítelem Martinem. Naposledy zaskočila všechny také zpráva o konci vztahu Felixe Slováčka ml. a půvabné Míši Zemánkové.

Reklama

Další články

Načítám