Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) má další kila dole. A je za tím tvrdá dřina. "Sama vidím, jak každý gram jde z tuha dolů. Metabolismus už zkrátka není co býval. Já se musím smířit s tím, že velikost 34 mít zkrátka už nikdy nebudu, i kdybych se stavěla za hlavu," řekla s úsměvem Bára Basiková.

Zpěvačka dorazila s manželem na křest charitativního kalendáře Passion 2012, který pomáhá nemocným AIDS. Báru fotil Goran Tačevski a zpěvačka je ze snímku nadšená. "Mám na něm šest nohou. Fotili jsme to docela dlouho, protože se musely měnit pózy. Všechny nohy jsou moje," usmívá se Bára.

Zpěvačka na křtu vypadala výborně. Nádherný make-up, vyčesané vlasy, štíhlá postava. "Třikrát týdně cvičím na power platu, třikrát týdně chodím ještě na hubnutí elektrošoky a držím krabičkovou dietu. Makám, jak to jen jde," řekla Super.cz recept sexy křivky.

Bára si na křest oblékla útlé leginy a kožešinovou vestu, pod kterou si nevzala podprsenku. Hlavně z boku to bylo pořádně znát. Není divu, že z ní její manžel nemohl spustit oči. Manželství mají i přes těžké zkoušky naprosto v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám