Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Gyöngyösi oslavila teprve 33. narozeniny a málokdo tušil, že sama vychovává už osmiletého syna. S jeho otcem nežije, má již nového partnera. "Člověk na dítěti vidí, jak stárne. Zatím zůstávám u jednoho dítěte. Vždycky jsem chtěla dvě děti. Manželství mi nevyšlo, tak uvidíme. Momentálně jsem šťastná, zadaná," řekla Super.cz Leona.

Se synem dorazila i na představení finalistů soutěže krásy Miss & Mr. Look Bella. Nového partnera si tam ale nešla hledat. "To opravdu není třeba," usmívá se. Největšího fešáka měla sama s sebou, svého syna Nicolase.

"Když můžu, beru ho všude s sebou, miluje společnost. Když to není možné, hlídají babička, dědeček, ještě má Nikolas tátu, ten funguje jako otec," říká.

Vychází spolu dobře. "Všechno úplně v pohodě. Řekneme si ahoj, tím to začíná a končí. Máme rozšířenou péči, ale vždycky se domluvíme," dodala zpěvačka, která kdysi v pořadu Marmeláda nahradila Lucii Vondráčkovou a nyní se věnuje gospelu.

Reklama

Další články

Načítám