Hlavní obsah
Článek

Pokud je někdo královnou diskrétnosti, je to rozhodně Carole Middleton (63). Od doby, kdy se její dcera Kate (36) provdala za prince Williama (41), nepromluvila do médií. Zvýšenou pozornost si totiž příliš neužívá. „Nejsem celebrita a ani se jí nehodlám stát. Celebrity mají lidi, kterým platí za styk s veřejností, já nikoho takového zaměstnávat nehodlám. Nikdy jsem se o nic z toho neprosila,“ řekla. Měla na mysli nechtěnou pozornost veřejnosti zaměřenou na její osobu.

Tento výrok přišel dávno před tím, než se její dcera provdala za britského následníka trůnu, a tak je více než překvapením, že nyní otočila. Nejprve se objevila v nedělní příloze Daily Telegraphu, a následně ještě poskytla rozhovor pro magazín Good Housekeeping.

„Bylo to rodinné rozhodnutí. Řekli jsme si, proč ne?“ svěřila Carole magazínu důvod svého rozhodnutí promluvit nyní, přestože všechny nabídky na rozhovory v minulosti odmítala. Mnohem více než o svých dětech však v rozhovoru mluvila o rodinném byznysu.

Společnost Party Pieces, která zajišťuje nejen výzdobu pro večírky a oslavy, založila s manželem Michaelem (70). Firma vznikla kvůli tomu, aby Carole mohla jednoduše zajistit dekorace na dětské oslavy svých potomků Kate, Pippy a Jamese a jejich přátel. Od té doby se rodinný podnik značně rozrostl a Carole zasvětila podnikání celý život.

„Rodina je pro mě stále na prvním místě, tak to vždycky bylo a bude,“ svěřila se. „Mám dva skvělé zetě a jednou snad budu mít i skvělou snachu. Mým největším strachem vždycky bylo, že se mi rozpadne rodina, ale zůstali jsme si blízcí,“ vyjádřila své obavy, které se naštěstí nenaplnily.

Carole je také babičkou na plný úvazek, o vnoučata prince George, princeznu Charlotte, prince Louise a nejmladšího vnuka Arthura, který se v říjnu narodil Pippě Middleton, pečuje se stejnou vervou jako všechny babičky.

Reklama

Další články

Načítám