Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední focení bylo pro stále velmi půvabnou Elišku Balzerovou (62) pořádně náročné. Maskovali ji jako královnu Alžbětu a maskéři si dávali pořádně na čas.

"Jsem nalíčená do role, kterou hraji v divadle. Vůbec jsem si to neužívala, protože líčení trvalo víc jak hodinu a půl. Maskéři mi nejdříve museli vyrobit holou hlavu, protože tu měla Alžběta kvůli nemoci a na tu mi teprve nasazovali paruku," řekla Super.cz Eliška Balzerová.

Samotné focení pak už prý byla hračka. "To pak trvalo jen asi deset minut. To už byla pohoda," usmívá se herečka, která je už alergická na otázky ohledně jejího stále velmi atraktivního vzhledu. "Každý novinář se mě ptá na tuhle otázku. Prosím, nedávejte mi už tak hloupé otázky," požádala nás paní Eliška.

V královnu Alžbětu I. se Balzerová změnila kvůli charitativnímu kalendáři Passion 2012, jehož výtěžek půjde na prevenci HIV a AIDS. "Myslím, že je dobře, že se díku tomuto kalendáři upoutá pozornost. O této nemoci se velmi málo mluví, je stále zahalena tajemstvím," vysvětluje herečka.

Na křtu kalendáře se všechny fotografie z kalendáře, na kterých se objevili vedle Balzerové také nahý krasobruslař Tomáš Verner, Bára Basiková, Tonya Graves, Maxim Velčovský nebo Natálie Kocábová, dražily. Nejlépe si vedl nahý snímek Vernera, který se vydražil za 18 tisíc korun. Celkový výtěžek činí 115 tisíc korun a poputuje na preventivní programy, například besedy o HIV na středních školách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám