Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Plekanec (41) prý své manželce Lucii Vondráčkové (44) dopřával dost prostoru pro to, aby se kromě starosti o děti a domácnost mohla věnovat svým pracovním aktivitám. Aspoň podle jeho maminky Květy, která do Kanady jezdila, aby se občas postarala o své vnuky. A když nebyla po ruce, Vondráčková děti dávala do školky.

„Lucie tak maminkovala, že oba kluci chodili už od brzkého věku cca dvou let do legální a vládou povolené miniškolky pro pět dětí. A byla to soukromá školka,“ řekla Extra.cz paní Květa, jež tím naznačila, že zpěvačka určitě netrpěla tím, že musela 24 hodin denně trávit péčí o děti.

Plekanec je podle své maminky z celé situace nešťastný. Mrzí ho hlavně, že neuvidí děti na Vánoce.

„Samozřejmě je z toho špatný, kdo by nebyl. Byla jsem na jeho tisícím zápase v NHL a syn je pak měl u sebe. Kluci byli šťastní. Neříkám, že by se na mámu taky netěšili. Těšili,“ dodala paní Plekancová, která moc dobře ví, že její vnuci potřebují oba rodiče. Ti se ale zatím na péči o syny nedohodli.

Reklama

Další články

Načítám