Hlavní obsah
Článek

Michaela Ochotská (39) boduje. Nafotila již třetí autorský kalendář. Tentokrát svůdné fotografie vznikaly v Monaku, konkrétně v Monte Carlu. "Fotky jsou ve stylu 60. let s úhlem pohledu božské Brigitte Bardot," prozradil Super.cz fotograf kalendáře Jan Tůma.

"Samotné focení kalendáře probíhalo přímo v městské části Monte Carla, v

jeho přilehlých zátokách, ale i vysoko nad městem na skalnatých vrcholcích," upřesnil Tůma.

"Bylo to docela složité, protože jsme na focení měli jen čtyři dny a všudypřítomné davy turistů fotící se před nejznámějším kasinem na světě a u honosných jachet v přilehlém přístavu hladký průběh focení jenom komplikovaly," řekla Super.cz Ochotská.

Míša je na fotografiích neuvěřitelně sexy. Na jednom ze snímků pózuje v sexy červených retro plavečkách. "Tuto fotku ale spatří jen majitelé limitované edice mého kalendáře. Jinde uveřejněna nebude," uzavřela Ochotská, která ze svého honoráře věnuje 100 tisíc korun dětem z dětských domovů.

Míša nafotila již třetí kalendář. Pokaždé v jiné metropoli. Zanedlouho se chystá na další. Dostala nabídku nafotit kalendář s africkou tématikou. Bude tak zřejmě jedinou hvězdou, která ozdobí pro rok 2012 hned dva kalendáře.

Reklama

Další články

Načítám