Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní zpěvák a známý provokatér Bruno Ferrari natočil zbrusu nový videoklip. V rámci přípravy nové desky pustil do světa písničku a klip s názvem Midnight Blowjob, ve kterém vypráví příběh lásky mezi zralým mužem a náctiletou dívkou.

Je to první hudební videoklip, který je určený také pro neslyšící. Text písně převedla do znakové řeči vnadná blonďatá dáma v latexovém oblečku. Bruno Ferrari zkrátka nenudí, jak se sami můžete přesvědčit ve videu. Režie se ujal Roman Dietrich, který už Brunovi natočil úspěšná videa Dívka z korporátu a Věci, o kterých se nemluví. V posledně jmenovaném klipu si dokonce zahrála i zpěvačka Jitka Zelenková.

Videoklip jako první viděl Brunův kamarád a taktéž kontroverzní umělec Řezník, jenž k němu přidal i hodně peprný komentář:

„Novej Brunův klip mně dal hypnoticky zavzpomínat na minulé léto, kdy jsem prožil podobný románek se snědou čtrnáctiletou princeznou v Rumunsku. Nebo to bylo ve Šluknově?" vtipkoval umělec, jenž byl v minulosti kvůli svým vulgárním textům vyloučen z ankety Český slavík, kde mu hojně chodily hlasy.

Pokud vás netradičně laděný videoklip neodradil a Bruno Ferrari naopak zaujal svým zpěvem, je možné ho vidět i naživo. „První koncert mám 23. února v pražské Malostranské besedě,“ řekl Super.cz Bruno Ferrari. Další koncerty následují v Brně a Plzni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám