Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámské plavky navrhuje už pár let, oblékla do nich finalistky České Miss a letos už podruhé také krásky z Miss Look Bella. Novinkou je, že na finále, které tento pátek proběhne v Brně, oblékne Nela Slováková (34) do plavek i pány soutěžící o titul Mr. Look Bella.

"Na soutěži pracuji ráda, a asi je spolupráce se mnou fajn, když mě oslovili už podruhé," usmívala se spokojeně Nela, když se finalistky na poslední tiskové konferenci před finále představily v jejích bikinách. S pány byl ovšem trochu problém.

"Říkala jsem si, že by bylo hezčí, kdyby chodili nahatí, ale nějak se jim to nelíbilo, tak se pro ně narychlo vytvořily nějaké pánské plavky," smála se Slováková, která pro muže navrhovala poprvé a tímto směrem se nehodlá vydat ani v budoucnosti.

Plavky nevymyslela ani pro svého partnera, hokejistu Lukáše Kozáka. "Ten právě chodí zásadně nahatej. No to nahaté je nejlepší, má hezký zadek, takže dobrý. No a na koupališti jsme spolu ještě nebyli, tak uvidíme, jak to tam bude vypadat," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám