Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejznámějších slovenských zpěváku Richard Müller je ve vážném stavu v nemocnici v Bratislavě. Tam ho museli převézt včera, kdy nečekaně zkolaboval.

„Lékaři zjistili, že důvodem Richardova kolapsu byl těžký zápal plic. Nařídili mu okamžitou hospitalizaci a zatím se neví, do kdy v nemocnici bude,“ řekla Super.cz Alice Titzová z Universal Music. Kolaps přišel pro Müllera v obzvláště nevhodnou dobu.

Už 11.listopadu měl totiž vydávat svou novou desku Eště. Zatím není jasné, zda se vydání desky a její křest budou muset kvůli nemoci zpěváka posouvat.

„Zatím se zrušili jen nějaké propagační akce, které se k vydání nové desky vázali. Teď je nejdůležitější, aby byl Richard v pořádku. Všechno ostatní jde stranou,“ dodala Titzová.

Komplikace to způsobí i zpěvačce Tereze Kerndlové. Müller měl být totiž kmotrem jejího nového alba, které se bude křtít ve čtvrtek. "Vypadá to, že poprvé budu křtít svou desku bez kmotra. Nechci totiž hledat nikoho náhradního. Už s úcty k Richardovi a také proto, že nikdo nechce být jen náhradník," vysvětlila smutná Kerndlová, která s Müllerem nazpíval i společný duet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám