Hlavní obsah
Článek

Herečku v sobě nezapře. Veronika Arichteva (37) spojila svou původní profesi s tancem a výsledkem bylo nejzajímavější vystoupení celého večera. Porota sice příliš nadšená nebyla, ale body nakonec nešetřila.

Veronika Arichteva a Michal Necpál začali hádkou u jídelního stolu, která vyústila v dramatický tanec. Počátkem sporu byl odlišný názor na umístění solničky na stole. „Napadlo nás udělat takové manželství po pár letech a Míša vymyslel to, že ho pak majznu rybou,“ řekla o tanci herečka, kterou přišel tradičně podpořit její muž Biser Arichtev. Čerpala snad z vlastní domácnosti?

„Všechny ty věci, kde máte napětí a nějaký příběh, ty vám velmi jdou. Velmi dobře je zvládáte a umíte se do té role dostat. Nicméně chybí mi tam umět se trošku odvázat,“ začal s hodnocením Václav Kuneš, načež Marek Eben poznamenal: „Kdyby se odvázali, tak už se zabijou.“

Zdeněk Chlopčík s jejich výkonem nebyl vůbec spokojený: „Já jsem vám absolutně nevěřil. Váš projev, to byla faleš a nebylo to pravdivé.“ Porota ale páru nakonec za paso doble udělila slušných 33 bodů. Veroniku s Michalem tak uvidíme i v dalším kole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám