Hlavní obsah
Článek

Když už to vypadalo, že se Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Plekanec (41) dohodnou, aby jejich synové prožili hezké Vánoce, přišla další vlna výčitek. Manželé si opět odporují a jejich válka pokračuje.

Po období klidu poskytl hokejista rozhovor, v němž tvrdil, že Lucie měla rozvod už dva roky předem promyšlený. Také se pozastavoval nad tím, proč by měl rozvod proběhnout v Kanadě. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Vondráčková přes právníka popsala svou verzi reality.

„Vyjadřovat se k otázce údajného plánu (2 roky dopředu) paní Vondráčkové je nesmyslné, vzhledem k jeho (Plekancovu - pozn. red.) dlouhodobému poměru se slečnou Šafářovou, k jeho odjezdu (od rodiny) za ní z ČR v srpnu 2018, kdy tu samozřejmě nechal jak manželku, tak obě (jím tolikrát zmiňované) děti,“ napsal mimo jiné JUDr. Petr Machálek.

Plekance pobouřila především slova o jeho dlouhodobém poměru s Šafářovou. „Nevím, co bych k tomu řekl. Jestli ví něco víc z mého soukromí než vím já osobně, tak ať mi to řekne, ale dva roky s Lucií Šafářovou rozhodně nejsem. Lucie Šafářová měla přítele a žila si svůj život,“ řekl hokejista pro Top Star s přáním, aby Vánoce strávil se syny Matyášem (6) a Adamem (3).

Reklama

Další články

Načítám