Hlavní obsah
Článek

Na oko je Meghan (42) dokonale reprezentativní manželkou, ale ve Velké Británii se stále více spekuluje o tom, že s sebou z Hollywoodu přinesla hvězdné manýry. Při plánování svatby měla přijít s návrhem, který nerespektoval bohatou historii královské rodiny.

Svatba Harryho a Meghan se v květnu uskutečnila v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Honosné prostory z 15. století ale měly podle nevěsty jeden zásadní nedostatek – zápach. Ten předkům Harryho nikdy nevadil, ale bývalá americká herečka trvala na „modernizaci“.

Podle Daily Mailu chtěla mít Meghan ve svůj velký den všechno dokonalé a požádala o osvěžovače vzduchu, které by kapli pamatující více než půl tisíciletí provoněly. Kensingtonský palác však tento nesmyslný požadavek zamítl. Ze strany Meghan to nebylo moc promyšlené gesto. Britská monarchie totiž lpí na svých tradicích,

„Meghan to zkrátka v kapli nevonělo. Ve vzduchu je cítit, že se jedná o starou budovu. Královská rodina má ale vůči historii respekt,“ tvrdí zdroj deníku, podle něhož je Meghan od počátku vztahu s Harrym panovačná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám