Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba bollywoodské krásky Priyanky Chopry (36) a zpěváka Nicka Jonase (26) je na spadnutí a hosté se pomalu sjíždějí do Indie, aby se účastnili třídenních ceremonií. Luxusní svatba se odehraje v paláci Umaid Bhawan v Rajasthanu, jen pronájem prostor vyšel pár v přepočtu na necelých 1 400 000 korun. Pár bude oddán během tradičního indického obřadu a následovat bude i obřad křesťanský.

Bývalá Miss World a populární zpěvák svatebčany obdarují balíčky s indickými specialitami a průvodcem na všechny tři dny. Jonas nedávno svěřil časopisu Vogue, že na obřad přijede dle indické tradice na koni s turbanem na hlavě.

Chopra by měla obléknout tradiční indické svatební šaty, které si nechala zhotovit od návrháře Ralpha Laurena. Křesťanský obřad pak bude veden Nickovým pastorem a odehraje se na jiném místě v Rajasthanu. Pár se nechal slyšet, že hosté budou ze svatby nadšení a možná po třídenních ceremoniích budou sami potřebovat dovolenou. Jonas a Chopra se zasnoubili v červenci po několika měsících randění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám