Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) a Bradley Cooper (49) si společně zahráli v nedávno uvedeném snímku Zrodila se hvězda. Oba herci spolu mají skvělý vztah a nejednou se nechali slyšet, že pro ně spolupráce byla potěšením. Během slavnostního večera u příležitosti American Cinematheque Award Presentation se Gaga neubránila slzám, když na pódiu vzdávala Cooperovi hold.

Na pódiu stanula s hercem Samem Elliottem a společně promluvili k Bradleyemu, který obdržel cenu za své úspěchy v Hollywoodu. „Utíkala jsem od Stefani dlouhou dobu. Schovávala jsem se za přezdívkou Lady Gaga, která mě chránila. Díky tobě jsem se znovu stala Stefani,“ svěřila se Gaga, vlastním jménem Stefani Germanotta.

Zpěvačka se také svěřila, že se s Cooperem stali dobrými přáteli a jsou oba nesmírně potěšeni úspěchem jejich společného snímku. Přestože to měla být spíše Bradleyeho noc, Gaga na sebe strhla hodně pozornosti, především díky šatům od návrháře Azzedinea Alaïa, které velmi lichotily její postavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám