Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako modelka bodovala spíše na zahraničním trhu, a tak u nás v této roli není tolik známá. Když se vysloví jméno Tereza Kačerová, lidé si ho většinou spojí s DJ Aviciim, se kterým ji pojil vztah před jeho náhlým úmrtím.

Kačerová o vztahu se světoznámým hudebníkem, jehož smrt byla pro mnohé velkým šokem, není připravená mluvit veřejně a s médii. Hlavním důvodem jejího přístupu je fakt, že někteří novináři se k ní prý v nejtěžších chvílích života nezachovali správně.

„Zachovali se jako prasata a byla jsem z toho znechucená. Šokovalo mě, jak parazitovali na cizím neštěstí. Jsou to pijavice a nechci o tom dál mluvit,” říká kráska s plnými rty, která byla hlavním hostem soutěže Czechoslovak TopModel. Úplně zahořklá vůči Česku ale Tereza není. „Jsem odtud, mám tady rodinu, dům, mám tady srdce,” říká s úsměvem.

Kráska žije střídavě v Evropě a Americe a cestování je její život. „Chystám se do Vietnamu na tři týdny. Pojedu na mopedu z Hanoje do Ho Či Minova Města. Budu přemýšlet, jezdit a po návratu dopíšu film,” tetelí se Tereza Kačerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám