Hlavní obsah
Článek

Od začátku zarytě tvrdila, že neumí tančit. Ve zkušebnách trávila Veronika Arichteva (37) už od léta nejvíce času a při prvních přenosech propadala v zoufalství ze svého nízkého bodování.

„V mým případě to byla strašná ostuda. Ale já jsem říkala, že neumím tančit. Všichni mi psali, že si určitě dělám legraci, ale tu jsem si nedělala,“ svěřila se herečka po prvním kole StarDance.

Nyní jí to jde na parketu čím dál tím lépe a hvězda seriálu První republika už plánuje, co bude dělat s nově nabytými dovednostmi. „Když tady čtyři měsíce makáme, tak to určitě někde ráda ještě zúročím,“ svěřila se herečka. „Nabídky už nám chodí a jsme za to hrozně rádi a myslím si, že budeme v novém roce hodně tančit,“ prozradila Veronika.

Ta také jako jediná v soutěži zatím prochází všemi koly bez velkých zdravotních komplikací. „Nestalo se mi nic, zaplať pánbůh, vážného. Měla jsem naraženou kost a musím říct, že to chvilku bolelo, ale je zvláštní, že když jde člověk na parket, tak to přestane bolet. Ale jsem zdravá a v pořádku, tak doufám, že to vydrží do té doby, než vypadnu,“ svěřila se Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám