Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Cara Delevingne (31) je známá svými občasnými výstřednostmi. Tentokrát své sledující na Instagramu však pořádně vyděsila. Sdílela video, na kterém je nahá, s čerstvě oholenou hlavou a předvádí známou postavu Gluma z Pána prstenů. „Můj milášek,“ říká Cara na videu se zkřivenou tváří a vypadá jako šílená.

Glum v Cařině provedení je tak věrohodný, že by si ho modelka/herečka mohla klidně zahrát ve známé fantasy sérii a možná by si vysloužila i nějaké ocenění. Video je z loňského roku, kdy si Cara oholila hlavu pro roli ve filmu Life In A Year.

Od té doby se však leccos změnilo, Caře vlasy o něco povyrostly, a dokonce je již několik měsíců zadaná. Již několik měsíců randí s americkou herečkou Ashley Benson. Vztah sice veřejně nepotvrdily, ale ani ho neskrývají. Objevují se spolu často na veřejnosti a nebrání se něžnostem. Cara svou novou lásku prý dokonce představila své rodině. Dobře pro ni, hlavně ať už si proboha nikdy nehraje na Gluma.

Reklama

Další články

Načítám