Hlavní obsah
Článek

V srpnu stanul na bronzové příčce v soutěži Muž roku a díky tomu pojede příští červen reprezentovat Česko na světovou soutěž krásy Man of the World. Ale jen aby ho ještě podle fotek poznali. Vystudovaný lékař Jakub Jurčák totiž postupně mění stoji vizáž. Přibývají mu tetování, nejaktuálněji obří motýl na zátylku, a také piercingy, které má v nose a v uchu.

"Mně se to vždycky líbilo. Vystudoval jsem medicínu, chtěl bych se jí do budoucna věnovat a být doktorem a chtěl bych dokázat lidem, že i doktor může mít tetování a piercing, a přitom zvládne dělat svoji profesi," vysvětlil Kuba.

Od medicíny na nějaký čas zběhl k modelingu, kde ovšem přehnaně potetovaná těla také nejsou vždy žádaná. "To je sice pravda, ale já se řídím tím, co se líbí mně," krčil rameny. Jako Vladimír Franz s celým potetovaným tělem včetně obličeje ale prý určitě skončit nechce.

Od doktořiny si prý dává roční pauzu, záležet bude i na tom, jak uspěje na soutěži mužské krásy příští léto na Filipínách. "Škola byla velice náročná, vím, že bych se tomu měl do budoucna věnovat. Medicínu si ale nechávám na později," doplnil.

Nicméně úplně k vodě profesi nepustil. S Jakubem jsme se totiž potkali na párty kliniky plastické chirurgie, kde už asistoval i při operaci. "S lékařem Issamem jsem se seznámil na finále Muže roku, na klinice jsem se byl podívat, protože mám zájem o plastickou chirurgii a uvidíme, jestli se do budoucna budeme ještě potkávat dál," míní.

Reklama

Další články

Načítám