Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Sebastian Stan (36) se proslavil mimo jiné rolí Buckyho Burnese alias Winter Soldiera v komiksových snímcích Captain America a Avengers. Nyní ovšem světu předvedl svou o něco hravější a odhalenější stránku. A to doslova. Stan se totiž proháněl po Athénách na motorce úplně nahý. A nejel v tom sám, společnost mu dělala stejně odhalená herecká kolegyně Denise Gough (38).

Nebojte se, Stan nepřišel kompletně o rozum, v řecké metropoli natáčí nový film Monday. Herce obklopoval produkční tým, který dohlížel na to, aby nezmrzli. Romantický snímek pojednává o dvou sebedestruktivních Američanech, kteří žijí v Řecku a zamilují se do sebe.

Herec s rumunskými kořeny je pracovně velmi vytížený. Je zapojen do natáčení dramatu, které se však točí v poměrně teplejším prostředí, a sice v Kalifornii. Snímek zatím nemá název, kromě Stana si v něm zahrají také Shailene Woodley nebo Jamie Dornan.

Reklama

Další články

Načítám