Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Do Vánoc zbývají tři týdny a mnozí už mají vánoční dárky pro své milé a blízké hezky schované hluboko ve skříni. Možná ale také patříte k těm, kdo o dárcích dlouho přemýšlí a nechává si vánoční nákupy důkladně projít hlavou. Dočtěte do konce a uvidíte, že se vám to vyplatí. Vždyť jedním z nejoblíbenějších a nejočekávanějším dárkem mezi českými ženami je elegantní šperk.

Dárky, které vykouzlí na tváři úsměv

Více

Komerční sdělení

Šperky byly odjakživa pozorností, kterou si lidé vzájemně projevovali svou náklonnost či lásku. Ať je šperk malý nebo velký, vždy v sobě nese něco ušlechtilého, tajemného a napínavého, a to vždy pohne srdcem. A právě to udělá i široká paleta českých stříbrných šperků značky MOSHNA. Najdete zde dechberoucí něžné a elegantní šperky pro ženy, chlapácké kousky pro pány či roztomilé šperky z dětské kolekce Jungle Pinkee pro vaši malou princezničku. Všechny šperky mají pečlivě zpracován každičký detail. Kvalitní sterlingové stříbro 925/1000 zaručuje, že se z krásy a třpytu vybraných kousků budete moci těšit po dlouhou dobu. Ochranná vrstva rhodia či čistého stříbra na povrchu šperků pečuje o zdraví – je antibakteriální a chrání před alergickou reakcí.

České stříbro již také v Dubaji

Více

Komerční sdělení

Pokud chcete sobě či svým blízkým dopřát něco opravdu výjimečného, nechte se okouzlit stříbrným příběhem nové kolekce MOSHNA Exclusive, která se díky své kráse a kvalitě stala hitem nejen v Japonsku a Vietnamu, ale našla si své nazastupitelné místo i v Dubaji na velkolepém mezinárodním kulturním a obchodním festivalu Global Village. Není divu, designéři této limitované kolekce se inspirovali pohádkovými kraji Dálného východu, světem netradičních vůní, tvarů a křivek. Uvidíte, že tyto šperky vzbudí emoce, skutečný úžas a rozzáří vaše oči i vás celou. Díky pečlivému řemeslnému zpracování každičkého detailu a využití kvalitního stříbra 925/1000 budou šperky krásné tak, aby při každé příležitosti znovu a znovu podtrhly váš půvab a zaujaly svým mimořádným designem a zpracováním.

České šperky pro malé princezny

Více

Komerční sdělení

Rozzářená dětská tvář je ten nejkrásnější dárek, který můžeme dostat. Proto mysleli designéři a šperkaři i na menší slečny a princezničky. Spousta zvířátek, kytiček a dalších roztomilých motivů v podobě překrásných stříbrných náušnic, přívěsků s řetízkem nebo náhrdelníků je tím ideálním dárkem pro malé parádnice. Všechny šperky jsou vyrobeny z kvalitního sterlingového stříbra a jsou opatřeny povrchovou úpravou postříbřením čistým stříbrem. A to tak, aby byly šperky antibakteriální a alergicky neutrální. O zdraví svých dětí se tak nemusí obávat ani jejich maminky. Pojďte si prohlédnout tu stříbrnou krásu.

Dárek pro všechny čtenáře

Více

Komerční sdělení

Štědrý den je sice až za tři týdny, ale my máme pro vás dárek již teď – 20% slevu na nákup českých stříbrných šperků MOSHNA. Protože dárky mají přinášet radost, i my vám chceme vykouzlit na tváři úsměv a v srdci ten příjemný pocit, když pro vás někdo udělá něco hezkého. Prohlédněte si atraktivní nabídku stříbrných šperků a uvidíte, že najdete spoustu nápadů na dárky pro ty, na nichž vám záleží. A navíc, pokud vložíte při nákupu slevový kód SUPER20, získáte 20% slevu na celý nákup. Neotálejte, platí jen do neděle 9. 12. 2018. Využijte skvělou možnost a pořiďte originální české stříbrné šperky za opravdu výhodné ceny. Stačí kliknout.

Další články

Načítám