Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemůže se ho nabažit. Herec a moderátor Michal Kavalčík (48) si již čtyři měsíce užívá syna Davea Martina, kterého má s partnerkou Zuzanou. Ta ho s chlapečkem v kočárku již několikrát navštívila v divadle. A jelikož je malý Dave bezproblémové miminko, vzali ho tentokrát i na divadelní premiéru.

Všichni tři se totiž šli podívat na Michalova staršího syna Alexe, který v muzikálovém představení Kocour v botách získal roli. „Nemohli jsme tu chybět. Já v tomhle kousku také hraji, alternujeme se s Bronislavem Kotišem ve skvělé roli starého kocoura, on to má na triku dnes, já naskočím za pár dnů. Ovšem, co je důležitější, přišli jsme podpořit Alexe, který na jeviště nastoupí jako myší leader. No a spolu si na zdejších prknech zahrajeme 9. prosince,“ svěřil Michal.

Dětské představení dokonce zvládal sledovat i malý Dave. „Vydržel napjatě dvacet minut sledovat děj, ale pak se projevila miminkovská únava po náročném dni a trošku si schrupnul,“ svěřil se Kavalčík, který vedle malého syna jen září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám