Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) se nedávno dozvěděl zdrcují zprávu. Vrátila se mu zákeřná rakovina, která tentokrát zasáhla kosti. Hercův stav je velmi vážný, ale Jiří nepřestává bojovat a ani po vyslechnutí diagnózy se nehroutí.

Momentálně leží v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, kde podstupuje léčbu. Podle informací Super.cz má Pomeje i tak dost síly na to, aby svým pověstným charizmatem zaujal zdravotní personál. A to i přesto, že má kvůli zlomené stydké kosti, což je následek nemoci, velké bolesti.

„Má špičkovou péči, u nás si nejspíš nemohl přát lepší. A nešlo si nevšimnout toho, že si už stihl získat sympatie sestřiček, které kolem něj běhají. Asi by se mu stejně věnovaly, i kdyby to nebyl ten Jiří, ale jako by byly obzvlášť pečlivé. Je sice opravdu velmi vážně nemocný, sužují ho velké bolesti a nemůže skoro mluvit, přesto se chová mile a je vděčný za to, jak se o něj starají,“ řekl Super.cz zdroj z Ústřední vojenské nemocnice v Praze.

Pomeje do špitálu původně zavítal kvůli vyšetření nohy, která ho bolela, a tak musel chodit o berli. Nejprve se zdálo, že si bude léčit jen zlomeninu stydké kosti. Pak ale bohužel lékaři našli na vyšetření CT rakovinu kostí a hned zahájili podpůrnou léčbu.

Prognóza tohoto typu nemoci bývá často velmi nepříznivá, blízcí producenta, herce a někdejšího dabéra však doufají, že se stane zázrak a muž, který diagnózu přijal statečně, nad chorobou zvítězí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám