Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí teprve devatenáct let, ale už je pod čepcem, jak se u nás říká. Nemanželská dcera herce Jackieho Chana Etta Ng se začátkem listopadu provdala za jednatřicetiletou influencerku z Kanady Andi Autumn. Nyní se partnerky svým svazkem pochlubily na sociálních sítích. „Není nic lepšího, než když najdete skutečnou lásku,“ píší u sdílených fotek.

Svatba se konala v Kanadě, obě nevěsty byly v bílém, šaty ale na fotkách nehledejte. Jedině že by byly schované pod mikinami, které měly na sobě. Andi nasadila i závoj.

Matkou Etty je bývalá modelka Elaine Ng Yi Lei, se kterou měl Chan v roce 1999 poměr. Jeho manželství s herečkou Joan Lin však skandál přežilo, jsou spolu od roku 1982 dodnes. S otcem tak Etta nevyrůstala. Před pár lety prohlásila, že o slavném herci jako o svém skutečném tátovi nikdy neuvažovala. „Je sice mým biologickým otcem, ale nikdy v mém životě nefiguroval, nemám k němu žádný vztah.“

Když však letos v dubnu na YouTube zveřejnila video o tom, že i s přítelkyní skončily v Kanadě na ulici, začala ho představením: „Ahoj, jsem dcera Jackieho Chana“. Rodina i přátelé Ettu a Andi údajně odkazovali na pomoc útulků. „Kdybychom šly do jakéhokoli takového zařízení, rozešly bychom se, vím to,“ argumentovala Andi. Etta pak dodala, že šly na policii, do nemocnice, ale nikdo jim nedokázal pomoct - proto prý video natočily. K dnešku má přes 784 tisíc zhlédnutí.

Reklama

Další články

Načítám