Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco o Chrisi Prattovi (39) se už spekuluje, že svou novou lásku Katherine Schwarzenegger (28) brzy požádá o ruku, jeho bývalá manželka Anna Faris (41) se také nemá špatně. S přítelem Michaelem Barrettem (48) si užívala dovolenou na Havaji, kde ukázala vypracované břišní svaly v plavkách.

Romantické procházky po pláži střídalo dovádění se synem Jackem. Na Havaji to Faris ostatně dobře zná, často tam jezdili na rodinou dovolenou i s Prattem. S Barrettem randí od září 2017. S Prattem byla v manželství od roku 2009 do letoška a mají spolu syna Jacka (6).

Pratt, který je známý především z komiksového trháku Strážci galaxie, nyní randí s dcerou Arnolda Schwarzeneggera Katherine. Začali být společně vídáni až v červnu letošního roku, ale randí spolu údajně o několik měsíců déle. Spekuluje se, že se Chris Katherine dokonce chystá požádat o ruku. Přestože je Katherine dobrou partií, těžko uvěřit, že by se Pratt střemhlav hrnul do dalšího manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám