Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po dlouhých vlasech a ne a ne dosáhnout požadované délky? Hlavní problém mohou být ulamující se délky a třepící se konečky. Každý vlas se dlouhým růstem unavuje, stává se oslabenějším a nesprávná či nešetrná péče nebo barvení tento problém jen zhoršuje. Dopřejte svým vlasům zdravý růst a dodejte jim sílu. S řadou Kérastase Resistance Extentioniste uvidíte výsledky již za 3 měsíce!

Šamponová lázeň obnovuje a posiluje vlasové vlákno a zklidňuje vlasovou pokožku

Více

Komerční sdělení

Šampon Bain Extentioniste je prvním krokem k úspěchu při cestě za dlouhými vlasy. Šetrně zbavuje vlasy veškerých nečistot a připravuje je na následnou péči. Složení obsahující komplex creatin R posiluje vnitřní strukturu vlasu a dostává jej do perfektní kondice. Taurin pak vlas chrání před vnějšími vlivy a má příznivý účinek i na vlasovou pokožku, kterou stimuluje ke zdravému růstu. Používejte šampon při každém mytí a zdravé lesklé vlasy už budou samozřejmostí.

Péče speciálně vytvořená pro jemné vlasy zaručuje větší odolnost délek

Více

Komerční sdělení

Péče Fondant Extentioniste je ideální zejména pro jemné a křehké vlasy. Její extra jemné a lehké složení Vaši hřívu nadměrně nezatěžuje, usnadňuje rozčesávání a obaluje vlas po celé jeho délce, takže účinně zvyšuje jeho odolnost proti poškození a následnému ulamování nebo třepení. Unikátní receptura obsahuje stejně jako šampon komplex creatin R a navíc kyselinu maleinovou, jejíž malé částečky pronikají do vlasového vlákna, uzavírají vlasovou kutikulu a zpevňují vlas od kořínků po konečky. Používejte péči vždy po použití šamponu, nechte pár minut působit a dosáhnete tak nádherně hebkých, poddajných a odolných vlasů.

Intenzivní maska pro maximální hydrataci, jemnost a odolnost

Více

Komerční sdělení

Masque Extentioniste je se svým mimořádně koncentrovaným složením určena především pro silné a pevné vlasy, které potřebují dodat kapku hydratace a jemnosti. Složky komplex creatin R i kyselina maleinová jsou zastoupeny v mnohem koncentrovanějším množství a snadno si tak poradí i s nepoddajnými a hustými vlasy. Účinek masky pocítíte hlavě v délkách a konečcích. Vlasy jsou po použití hebké a příjemné na dotek, i ztenčené a oslabené konečky se viditelně dostávají do kondice. Při aplikaci se soustřeďte hlavně na délky a konečky vlasů, nechte 5-10 minut působit a užívejte si jemných, ale zpevněných vlasů.

Sérum vytváří perfektní podmínky pro zdravý růst

Více

Komerční sdělení

Zdravá a zklidněná vlasová pokožka je stejně důležitá pro růst vlasů jako posílené délky a konečky. Pravidelným používáním séra Extentioniste stimulujete vlasové kořínky a chráníte buňky folikulu, aby byl vlas plný síly již od kořínku. Sérum zlepšuje a aktivuje růst a chrání vlasovou pokožku před podrážděním. Ceramidy obnovují a chrání kutikulu vlasového vlákna během celého procesu růstu. Aplikujte sérum 1–2× týdně během masáže vlasové pokožky. Pomáhá zvýšit prokrvení ve vlasových folikulech, pečuje o pokožku hlavy a posiluje kořínky. Dopřávejte si masáž pravidelně i bez aplikace séra.

Další články

Načítám