Hlavní obsah
Článek

Poté, co svůj blog Kafe a cigárko zpracovala jako knihu, která se následně dočkala i seriálové podoby, ztratila Marie Doležalová (37) inspiraci pro další psanou tvorbu. Věnovala se herectví a tanci, díky němuž poznala svého životního partnera Marka Zelinku. Vyhráli spolu taneční soutěž StarDance.

Tvoří šťastný pár, tedy už trojici, protože před třemi měsíci se jim narodila dcera Alfréda. A zřejmě právě těhotenství a narození dítěte Marušku opět inspirovalo. Ve výpravné publikaci Jeden kopeček šmoulový se vrátila nejen do dob svého dětství a dospívání v devadesátkách.

"Každá rodina má své příběhy a tohle jsou zápisky té mojí. Jsou to vzpomínky, nad kterými se usmívám a jenom sem tam se nostalgicky dojmu - třeba nad tím, jaký to bylo retro, ty časy, kdy se seznámili naši, a ještě předtím v šedesátkách jejich rodiče," popisuje Marie, která knihu vytvořila spolu s ilustrátorkou Eliškou Podzimkovou.

Zároveň bude knížka i hezkou rodinnou kronikou pro Maruščinu dcerku Alfrédu, která nechyběla na křtu "Šmoulový", stejně jako její tatínek Marek Zelinka a hereččini přátelé Lukáš Pavlásek a Iva Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám