Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nestihli jste velké páteční výprodeje? Nezoufejte! Pořád máte šanci doplnit svůj prádelník o nové kousky nebo nakoupit dárky svým blízkým se slevou až 50 %. Máme pro vás tipy na krásné spodní prádlo, svůdnou noční košilku i teploučký župan.

Rafinovaná a nevinná zároveň

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Ženy si chválí, že skvěle sedí a taky báječně vypadá. Řeč je o podprsence Angelia. Má trojúhelníkové košíčky se svislými švy, které dokonale zpevní a zakulatí ňadra. O parádu se zase postará jemná krajka. Plynule přechází z košíčků až na ramínka, takže váš dekolt krásně orámuje. Návrháři mysleli i na ženy s bujnějším dekoltem, a tak je u větších velikostí zapínání rozšířené na tři háčky. Angelia je skvostem mezi podprsenkami, proto není divu, že si ji oblíbila i Iva Kubelková.

Mercedes. Ryze ženská záležitost

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Vážně nemluvíme o automobilech s ikonickou trojcípou hvězdou. V podprsence Mercedes se snoubí nadčasový design se špičkovým provedením. Má totiž polovyztužené košíčky šité do tvaru písmene T, které vyčarují krásný, zakulacený dekolt. Povrch podprsenky je bohatě zdobený ornamentálním vzorem, zatímco vrchní část košíčků přechází v jemnou krajku. A jako perla se ve středu skví malá bižuterní ozdoba.

Když spodní prádlo kouzlí

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Podprsenka, která není vidět, perfektně drží a dělá krásný dekolt? Nemusíte čekat na zázrak. Ten už se stal, když vznikla Wonderbra Ultimate bez ramínek. Naprosto hladké košíčky s výztuží ve tvaru rukou vaše ňadra lehce nadzvednou a speciální silikonové tečky po obvodu zařídí, že se podprsenka nepohne ani o píď. Je navíc šitá ve střihu bardot, takže ji můžete bez obav obléknout do hlubokého výstřihu. Ideální volba pro nastávající plesovou sezónu!

Pro krásné snění

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Noční košilka Loris je přesně tím kouskem oblečení, který nechcete ráno svléct, a pak se na něj celý den znovu těšíte. Hebký satén, jemná krajka zdobící dekolt a ojedinělý metalický odstín zařídí, že se budete cítit jako královna.

Jak si užít sychravé dny?

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Představte si, jak přijdete po náročném dni domů, dáte si koupel a necháte se hýčkat. Přesně pro takové chvíle byl stvořený župan Blue Star. Je vyrobený z jemného froté, které vás zahřeje a pohladí na těle i na duši. A díky originálnímu plastickému potisku hvězd se budete cítit jako v sedmém nebi.

Další články

Načítám