Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

K vánočnímu období vždy patří i pořádný úklid. Možná jste právě zjistili, že vaše sedačka má pár nevyčistitelných skvrn a neopravitelných šrámů na čalounění. Investovat do nové sedačky se vám nechce, ale pohled na tu stávající se vám nelíbí. Řešením není věčně se shrnující deka, máme pro vás úplně jinou radu.

Proměna během 5 minut

Máte-li doma sedačku nebo oblíbené křeslo se skvrnami a prodřenými místy, můžete staršímu sedacímu nábytku vdechnout nový život díky napínacímu potahu od decoDoma. A to bez čalouníka a velkých výdajů. Napínací potahy fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Obepnou sedačku včetně zadní části a područek, takže dokonale sedí a odpadává urovnávání věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou dostupné v různých barvách, vzorech i velikostech. Pokud sáhnete po žíhané variantě potahu, získá váš obývací pokoj velmi elegantní styl.

Styl pro letošní Vánoce

Napínací potahy se snadno udržují. Bez obav je můžete prát v pračce a mít tak sedačku stále čistou. Právě proto jsou oblíbené u rodin s dětmi nebo zvířecími mazlíčky. Díky tomu, že jde potah snadno sundat a vyprat, nemusíte se bát ani světlých odstínů. K jednobarevným variantám například v krémové barvě velmi jednoduše sladíte doplňky. Pro vánoční období zkuste trend v duchu Sněhové královny. Bílé barvy s příměsí třpytu vám připomenou severský styl. Doplňte je dřevěnými ozdobami, svícny nebo jinými doplňky z tohoto materiálu. Nesmí chybět ani kožešinové textilie, které dodají tolik potřebnou útulnost.

Jednoduchá renovace sedačky nebo křesla

Máte rádi změnu? Pak byste si jistě rádi proměňovali interiér podle ročních období, aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady. Teď už nemusíte kupovat novou sedačku, která tvoří většinou dominantu obývacího pokoje, ale jednoduše převlékněte svoji původní sedací soupravu nebo křeslo. Potah je skvělé řešení na menší sedačku na kolej, do pronajaté garsonky, prostě všude, kde se vám nevyplatí velké investice. Potahy oceňují ale i lidé ze starší generace, kteří se nechtějí vzdát své oblíbené sedačky nebo řešit vystěhování staršího kousku nábytku. Napínací potahy jsou pohodlné řešení pro omlazení vzhledu sedačky nebo křesla. Pokud to na vaší sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psi, vyřeší potahy i ochranu sedačky před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy.

Kvalita z Itálie a Španělska

Napínací potahy jsou šité v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo ve španělské společnosti Nueva Textura. V nabídce najdete napínací potahy na různé typy sedacích souprav (například rohovou nebo s dřevěnými područkami) a křesel (od ušáku přes klasické křeslo a až po relaxační). Stačí sedací nábytek správně změřit a vybrat si velikost a barvu potahu. Pokud s výsledkem nakonec nebudete spokojení, můžete potah do 30 dní vrátit. Stejně jako u nepadnoucího oblečení. Vyberte si z více než 60 barev a vzorů ten, které nejlépe padne do vašeho obývacího pokoje. Prohlédněte si fotky zákazníků, kteří už mají potahy doma, a inspirujte se.

Další články

Načítám