Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak by mu to šlo bez mikrofonu v ruce, ale s cukrářskou čepicí na hlavě si vyzkoušel Milan Peroutka (34). Herec a zpěvák navštívil muzeum čokolády v Táboře a rozhodl se, že si zkusí něco vlastnoručně vyrobit.

„Na sladkém fakt ujíždím. Moji fanoušci to ví a jak jsem jednou dal na internet video, jak upéct správný cheesecake, tak ho od té doby ho docela často na autogramiádách po koncertech dostávám,“ svěřil se Milan, který rozhodně svou profesi nemění. Své fanoušky se rozhodl ale potěšit.

„Napadlo mě, že je skvělý nápad, abych fanouškům nabídl něco sladkého, takže vedle triček, tašek, řetízků a alba, které nám s Perutěmi vychází v březnu, si budou moct nově odnést i tabulku čokolády, která přesně odpovídá mým chuťovým preferencím,“ prozradil Milan, který si to v cukrářském mundúru velmi užíval.

„Doufám, že si na ní taky pošmáknou. Budou v ní maliny, jahody, kokos, pistácie, lískové oříšky a taky kus Milana. Takže si vlastně pochutnají i na mé hlavě,” dodal muzikant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám