Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Štiková (51), která letos zapojila celou svou kontroverzní rodinku do bizarní reality show Štiky, se sice rozhádala s dcerami Ornellou a Charlottou, ale spolehnout se může aspoň na podporu svých rodičů, se kterými je nadále v kontaktu.

Maminkou a tatínkem se Monika, jež s výrazně mladším přítelem Petrem žije v Německu, pochlubila na sociální síti. A na první pohled byste vůbec nepoznali, že se jedná opravdu o rodiče Moniky! Maminka je vitální a štíhlá šedesátnice a tatínek pořádný štramák.

S takovými geny bude Monika i za pár let vypadat mladistvě, což se jí vzhledem k tomu, že si potrpí na mladší muže, může hodit.

„Moji rodiče v Jižní Americe. Oni jsou můj vzor lásky, respektu a chemie. A myslím, že i já jsem našla svoji druhou polovičku, protože láska nezná předsudky, náboženství, barvu pleti, věk. Je prostě čistá,“ nechala se slyšet Monika Štiková.

Reklama

Další články

Načítám