Hlavní obsah
Článek

Poslední dovolená ve dvou. Na tu se rozhodla vyrazit Hana Mašlíková (41) s manželem Andrém Reindersem. Moderátorka a modelka si už 15 měsíců užívá mateřské povinnosti, od nich si ale chtěla na pár dní odpočinout a odletěla do tepla.

„My jsme se rozhodli ještě naposledy letět na dovolenou k moři sami a Andreaska dát na týdenní prázdniny k mým rodičům, kteří se na jeho hlídání těšili dva měsíce dopředu,“ svěřila se modelka po návratu s tím, že s malým synem nechtěla cestovat až do Spojených arabských emirátů a další dovolenou si společně užijí, až trochu povyroste.

Hanka stejně jako její manžel po celý rok tvrdě maká na postavě a nutno říct, že by byla velká škoda, kdyby se pár snímky v plavkách nepochlubila. Pohled na její fotky od bazénu v růžových plavkách je prostě božský.

Mašlíková má neuvěřitelně pevnou figuru a nezahálela ani u moře. Se svým mužem si dávala do těla už s východem slunce. A nutno podotknout, že nejen z její postavy, ale i psích kusů, které spolu dělali na pláži, museli mít ostatní hoteloví hosté Vánoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám