Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tanečních soutěžích se vždy najde pár, o kterém se šušká jako o mileneckém. Nutno podotknout, že ne vždy neoprávněně. Vždyť StarDance dala i po soukromé stránce dohromady Annu Polívkovou a Michala Kurtiše i Marii Doležalovou s Markem Zelinkou. Loňský rok pak byl plný spekulací o sympatiích mezi Zdeňkem Piškulou a Veronikou Lálovou. A drbe se i v původním domově taneční show ve Velké Británii.

Tématem se stal youtuber Joe Sugg a tanečnice Dianne Buswell, která dala řečem vzniknout svým rozchodem s dosavadním partnerem. Stalo se tak po začátku soutěže, kdy už za sebou páry měly týdny a týdny zkoušek. Oba ale víc než přátelskou náklonnost popírají. „Abych byl upřímný, nemám čas na tohle myslet. Na tanec se soustředím víc než na cokoli jiného. Kdybychom spolu randili, všichni by to věděli,“ řekl Sugg.

To je asi pravda. Sugg je velkou celebritou nejen na ostrovech, ale celosvětově. Na YouTube má přes 8 miliónů odběratelů, na Instagramu téměř 6 miliónů, a ve svých videích s fanoušky sdílí i dost ze svého soukromí. Joe je mladší bratr ještě slavnější youtuberky Zoe Sugg, která je ve virtuálním světě známá jako Zoella.

Joe Sugg se svou tanečnicí Dianne Buswell

Reklama

Další články

Načítám