Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nemáte nakoupené dárky a vánoční výzdobu? Nezoufejte! Právě teď na vás čekají exkluzivní slevy nejen na vánoční textil s originálními motivy. Letos bude váš domov opravdu zářit sváteční náladou. Vybírejte dárky a sváteční výzdobu na 4home.cz za ty nejlepší ceny. Akce platí do 28. listopadu 2018 nebo do vyprodání zásob.

Vánoční hit se slevou až 44 %

Více

Komerční sdělení

Nejoblíbenější vánoční motiv, který pobaví nejen děti. Rozverní sobíci v jemném flanelu vnesou do vaší ložnice tu správnou sváteční atmosféru a zaručí samé veselé sny. Extra hřejivý flanel vás zahřeje i v těch nejchladnějších nocích a vy se do své pohodlné postele budete vždy rádi vracet. Povlečení nabízíme ve více rozměrech.

Zachumlejte se se slevou 56 %

Více

Komerční sdělení

Kouzelná vánoční deka s hřejivým beránkem je tím nejlepším společníkem pro zimní dny. Zachumlejte se a užijte si dokonalou relaxaci u oblíbeného filmu nebo knížky. Beránek z měkoučkého mikrovlákna je velmi jemný, hebký a nadýchaný. Je dokonale hřejivý, takže si ho zamilují i největší zmrzlíci. Skvělý tip na dárek!

Heboučký mikroflanel se slevou až 40 %

Více

Komerční sdělení

Hřejivé povlečení s kouzelným severským vzorem vám přinese krásné sny. Pořiďte si krásné povlečení z mikroflanelu, které zahřeje i největší zmrzlíky a prozáří vaši ložnici originálním designem a veselými barvami. Heboučký a měkký materiál vám zajistí ten nejpohodlnější odpočinek při spánku. Nabízíme ve více rozměrech.

Originální sobíci se slevou až 40 %

Více

Komerční sdělení

Užijte si extra pohodlný spánek s oblíbenými sobíky a originálním zimním motivem, který si zamiluje celá vaše rodina. Hřejivá kombinace barev i veselý motiv doslova zvou k zachumlání a relaxaci. Extra jemné a měkoučké povlečení z mikroflanelu přinese ten nejpohodlnější spánek i v největších mrazech. Povlečení nabízíme ve více rozměrech.

Bestseller se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Spánek jako pod hvězdným nebem s kouzelným bavlněným povlečením. Díky originálnímu oboustrannému motivu můžete mít postel každý den jinou a podle nálady ji vyzdobit hvězdičkami, proužky nebo dokonce cik-cak. Moderní jemná barevnost skvěle ladí v každém interiéru a dodá pokoji nádech oblíbeného severského stylu. Povlečení nabízíme ve více rozměrech.

Další články

Načítám