Hlavní obsah
Článek

Jen těžko se diváci StarDance loučili s hercem a bavičem Richardem Genzerem (57). Jeho brzký konec nikdo nepředpokládal a ani mu ho nepřál. Přestože se poté, co v televizní show dotančil, vyjádřil, že se společenskému tanci už dál zřejmě věnovat nebude, jeho fanoušci nemusí zoufat. Genzer se těší z nového kšeftu, kde rozhodně prostor pro jeho taneční kreace bude.

„Ano, Richard Genzer přijal nabídku zahrát si připravovaném muzikálu Kvítek mandragory,“ sdělil nám zdroj z Divadla Broadway. Zatímco společenský tanec pro něho byl absolutní novinkou, na muzikálových prknech není Genzer žádným nováčkem. Od prvního uvedení hraje totiž stále v legendárním muzikálu Dracula. V Divadle Broadway si zahrál již v inscenacích Kleopatra nebo Tři mušketýři.

„Richard Genzer ztvární roli bezdomovce a od března příštího roku se bude v této roli alternovat s Jaromírem Noskem a Josefem Cardou,“ dodal závěrem PR manažer Divadla Broadway Stanislav Běle s tím, že si herec dává po kolotoči ve StarDance zasloužený odpočinek a od ledna začne se svými kolegy zkoušet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám