Hlavní obsah
Článek

Země se může přestat otřásat, malý hrabě nebo Pepíček se Ivetě Bartošové (†48) zatím nenarodí. Zprávu o jejím těhotenství, kterou do světa vypustil přítel zpěvačky Josef Rychtář (65) s expřítelem Domenicem Martuccim, byla prý jen dezinformací. "Je jen škoda, že tomu prozatím tak není. Ale co není, to může být," věří si říčanský podnikatel, že se mu povede nemožné. Přivést do jiného stavu ženu, které se podařilo donosit dítě pouze ve vztahu s Ladislavem Štaidlem.

Milenec Ivety si zkrátka udělal z jejích fanoušků a všech kolem podivnou legraci. 22. října poslal bývalému Ivetině hřebci Martuccimu esemesku, že Iveta čeká děťátko. Na oficiálních stránkách Ivety pak potvrdil, že to byla pravda. Zpráva se pak dostala na veřejnost. Proč si ale Rychtář vymýšlel? "Pan Domenico Ivetu obtěžoval různými zprávami a přiměl mě k tomu, že jsem mu napsal (tu) zprávu se záměrem, aby dal Ivetě klid. On to pojal jako fakt. Účel to splnilo," vysvětluje. Snažit se umlčet exmilence své lásky zprávou o požehnaném stavu, to opravdu může vymyslet jen speciální hlavička. Rychtář dosáhl pravého opaku.

"Když jsem se pana Rychtáře před časem ptal, zda mohu do televize říci, že jsou s Ivetou partneři, dušoval se mi, že je to výmysl a lež. Druhý den to ale vyšlo v novinách a on se mi pak omlouval, že mi neříkal pravdu. Myslím, že ať odteď pan Rychtář veřejně prohlásí cokoliv, nebude mu kromě Ivety už nikdy nikdo věřit. Totálně se zdiskreditoval. O takové věci se nevtipkuje," řekl k tomu Martucci, jehož s Ivetou spřízněná média nesmyslně z celé situace obviňují.

Reklama

Další články

Načítám