Hlavní obsah
Článek

O tom, že v Česku natáčí svůj klip finalista britského X-Factoru Danyl Jonson jsem vás již informovali. V obrazovém ztvárnění singlu Hello To Me se s ním objeví česká zpěvačka Elis Mraz, neboli Eliška Mrázová (29), která pro změnu bodovala v reality show Hlas ČeskoSlovenska v roce 2014.

Do příběhu o nešťastné lásce se herecky zapojili také sourozenci Veronika (34) a Karel Kašákovi. Pro oba to byla první herecká zkušenost a oba si ji náramně užili.

„Užíval jsem si to. S Eliškou se pracovalo skvěle, je přirozená, zábavná a výborná herečka. Alespoň mé oči nezkušeného herce to tak viděly. A taky musím pochválit sám sebe, protože jsem jí minimálně obstojně sekundoval,“ směje se Karel Kašák, kterého znáte jako moderátora počasí na Nově.

Jeho sestra Veronika ho doplňuje: „Natáčení bylo fajn, protože Danyl je přátelský a milý mladý muž, který svým šarmem a vtipem bavil celý štáb,” nechala se slyšet Veronika, která se nyní víc než modelingu věnuje Nadačnímu fondu nesoucímu její jméno, který pomáhá dětem z dětských domovů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám