Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to teprve tři měsíce, co Eva Fraňková porodila. Moderátorka a reportérka primáckého Top Staru se ale už částečně vrátila do pracovního procesu.

„Nepracuji tak často. Pracuji jednou týdně, protože si myslím, že žena by po porodu by neměla být jen matkou, ale zachovat si zvyky, které ji baví. A mě moje práce opravdu baví a těší mě. Vždycky si ráda od miminka odskočím,” smála se Eva.

Když jsme ji potkali na otevření salonu thajských masáží, tak si ale od dítěte příliš neodpočinula, neboť dceru Emily měla při sobě. „Dnes je to výjimka, protože jsme před touto akcí fotili Emilku do seriálu Krejzovi. Pak mě zastoupil manžel. Sama bych ji tady neměla. To bych se soustředit nedokázala.

Tříměsíční holčička se zúčastnila focení vánočního speciálu seriálu Krejzovi, kde se zhostila role Ježíška. Eva se v ten moment naladila do vánoční nálady. „Těším se, až bude vnímat světla u stromečku. To bude moc fajn,” uvedla Eva Fraňková.

Reklama

Další články

Načítám